Epcot

WORLD SHOW CASE
Engeland, Frankrijk, Italie


Automatische diashow van de foto's op deze pagina


Engeland

Engeland, zoals je het alleen op plaatjes tegenkomt: Hampton Court Palace, een pub, 'echte Engelse' cottages en heel veel souvenirs (denk Beatles theedoeken en lunchboxes, princess Di en Bobbies).

De geschiedenis van Engeland is vertegenwoordigd door verschillende architectuurstijlen uit de periode 1500 tot 1800. Zo zijn er gebouwen te zien in de volgende stijlen: Victorian, Yorkshire Manor, Tudor, Georgian, 'Hyde Park' en Regency.
"Hampton Court Palace" The Crown & Rose Pub
Twinings Tea Cottage (helaas, geen thee drinken, alleen souvenirs) Twinings Boek Achterzijde Twinings - een rustig hoekje om te zitten
Regent Square - dus niet Regent Street ! Regent Square - dus niet Regent Street !
Als het maar Engels is Als het maar Engels is Let vooral op het "Adapted for American Cooks'
Off Kilter - een van de locale optredens

Frankrijk

De dame die zwart wit silhouettes knipt, staat op andere dagen in Magic Kingdom voor de Freedom Tavern. (Dus echt typisch Frans !)
Dit is de plaats om souvenirs met Eiffeltorens en impressionisten te kopen. Hoewel Guerlain hier ook een eigen winkel heeft. Ieder jaar geeft dit parfum merk een geur exclusief voor deze boutiek uit. Helaas is deze met een paar maanden alweer uitverkocht.
Eiffeltoren (hoewel erg klein) Bakkerij
De ruimte waar Belle en het Beest van tijd tot tijd voor handtekeningen en foto's staan De ruimte waar Belle en het Beest van tijd tot tijd voor handtekeningen en foto's staan De ruimte waar Belle en het Beest van tijd tot tijd voor handtekeningen en foto's staan

Italie

Het San Marcoplein, maar dan anders
Geinspireerd door het paleis van de Doge in Venetie; op de twee vrijstande pilaren op het San Marco-plein staan beelden van St. Theodorus en St. Marcus.
Gondels op het meer
Italie bij nacht

Epcot: Canada, China, Duitsland Homepage Florida 2004 Epcot: Japan
© J.A. Borkhuis & P.F. Willems, 2004,