CHINESE ASTROLOGIE

Madeleine is volgens de Chinese astrologie geboren in het jaar van het Varken. Wat zegt dat over haar?

 

Varken
Terug naar chinese dierenriem tekens
Tolerant en begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw. Een Varken is een vredesstichter. Varkens handhaven orde en gezag en geloven in gerechtigheid. Ze zijn bereid anderen hun fouten te vergeven, koesteren zelden wrok en zijn niet haatdragend. Een Varken houdt van gezelschap en groepsactiviteiten, maar heeft ook behoefte aan alleen-zijn. Dit teken zet zich in voor humanitaire doelen. Varkens hebben gevoel voor humor en zijn onzelfzuchtig. Een Varken is sterk zonder sterk te lijken en maakt zich zelden nodeloos zorgen. Varkenskinderen zijn dromertjes, ze lopen vaak met het hoofd in de wolken, hebben bijna altijd een goed humeur en zijn zelden boos. Ze doen wat hen gevraagd wordt, en kunnen alleen soms wat slordig zijn. Als volwassene heeft een Varken alle tijd van de wereld voor zijn of haar vriendenkring, maar kan er moeite mee hebben tijd te besteden aan het gezin. Hierdoor kunnen ze soms van hun eigen kinderen vervreemden. In feite houdt het Varken afstand omdat het niet tegen afwijzingen kan, hij/zij is heel bang gekwetst te worden. Varkens zijn meestal betrouwbaar, maar kunnen diep van binnen wel wantrouwend zijn, soms op het parano´de af.

De vijf typen:
Water: een water-Varken zit vol geheime plannen en kan zich mysterieus gedragen.
Hout: de slimste van de Varkens, artistiek en begaafd. En ook warm en lief.
Vuur: dynamisch, aantrekkelijk en gevaarlijk, heeft vele minnaars.
Aarde: erg gevat en ad rem, maar het aarde-Varken heeft een soort humor die niet altijd zo aardig is voor anderen.
Metaal: onafhankelijk, houdt graag een slag om de arm. Kan van gokken houden.

Werk:
Het Varken heeft een groot hart, begrijpt wat anderen bezighoudt en houdt er van met andere mensen te werken. Banen bijv: personeelswerker, verpleegkundige, maatschappelijk werker, leraar, therapeut, boer, schilder, slager.

Liefde:
Een verliefd Varken is een grote romanticus en kan erg snel emotioneel afhankelijk worden van de ander. Vaak loopt een romance uit op pijn en teleurstelling, maar een Varken is altijd bereid het nog eens te proberen. Omdat een Varken een bijna constante aandacht nodig heeft, gaat zij/hij op zoek naar die aandacht wanneer zij/hij te lang alleen wordt gelaten. Dat is niet zozeer een gebrek aan trouw of een verlangen naar seks, maar een Varken kan gewoon niet tegen eenzaamheid. In bed houdt een Varken meer van comfort en warmte dan van opwinding en hartstocht. Een Varken is sensueel, houdt van veel strelen en kan erg genieten.

Smaak:
Comfortabel en conventioneel.


Kleuren:
Dieprood en donkerblauw.

Sport:
Bergbeklimmen, surfen en jagen.

Vrije tijd:
Gasten ontvangen, lezen en winkelen.

Hobby's:
Wandelen en koken.

Vakantie:
Luxe en kuuroorden.

Vriendschap:
goede relaties met de Hond, de Geit en de Draak, slechte met de Tijger en de Slang.

BRON:  http://proto4.thinkquest.nl/~lld094/extra/astrologie/varken.htm