De eerste beelden van de babies, deel 2

De zesde echo: 1 december 2004


De eerste echo is de echo van het kind dat rechts (vanuit de aanstaande moeder gezien) in de baarmoeder ligt. De tweede echo zijn de voetjes van het linker kind.

De derde echo is het kind dat links in de baarmoeder ligt. Tot slot, echo vier: de beide hoofdjes weer bij elkaar gestoken.

De zevende echo: 16 december 2004


De eerste pasfoto's van onze hummeltjes??

Links is de baby die links ligt, en rechts (uiteraard) de baby die rechts ligt. Deze keer kregen we twee profiel foto's van de gezichtjes. Leuke wipneusjes, maar ik geloof dat iedere baby die heeft. Alles was nog steeds keurig in orde, en de heren of dames groeien op schema.

De achtste echo: 5 januari 2005


Een foto van de twee hoofdjes (al een stuk groter dan in het begin)
en een foto van het linkerkindje onder een wat vreemde hoek: rechts ligt het hoofdje, als het ware van bovenaf gezien: de zwarte vlekjes zijn de oogkassen met een wit neusje ertussen.

 
Een lichaamsprofiel van het linkerkindje, en het gezichtsprofiel van de rechter.

Vandaag zijn "we" 25 weken...
De linkerbaby is het meest nadrukkelijk aanwezig, of ten minste, rechts wordt het minste geschopt. Nou dat klopt, want 'rechts' ligt zo ongeveer in het midden, en 'links' ligt daarnaast. Ze zijn weer lekker bewegelijk geweest: bij de echo bleek dat een van de babies met zijn/haar hoofdje op de buik van de ander ligt. Blijkbaar behoefte aan een kussentje.....
Iedereen die nieuwsgierig is naar wat het worden: we zeggen het lekker niet. Alleen dat de echoscopistes van vorige  keer (een andere) en deze keer (onze vaste) het NIET met elkaar eens zijn. Dus alle mogelijkheden staan nog open. De hummeltjes zijn wel lastig: eerst is het er een, en nu kunnen ze niet besluiten wat ze zijn: dat wordt nog wat.

De negende en laatste echo: 2 februari 2005


Twee echo s van de rechter baby
 

De linker baby en de twee hoofdjes.