DE VRIJGEZELLEN DAG

 

Zoals gebruikelijk werden bruid en bruidegom onder valse voorwendselen naar verschillende lokaties gelokt:
Bruid: (Mopper mopper) Ik snap niet waarom mijn moeder nou perse nog met me wil winkelen voor kleding, ze heeft een goede outfit en ik heb nog van alles te doen!
Bruidegom tegen ceremoniemeester: oke, ik kom wel even helpen bij de computer-problemen.
Ceremoniemeesters, familie en vrienden: gelukt!!!

 

De Dames:

Nadat de bruid haar mobiele telefoon, handtas en geld afhandig was gemaakt, werd ze - alweer - meegenomen naar de RAI in Amsterdam. De ceremoniemeester (V) had een bezoekje aan de Sante Gezondheidsbeurs bedacht. Dus werden de massagestoelen uitgeprobeerd, en de water-massage banken (heerlijk ontspannend), werd een tarot kaart getrokken (je staat op een punt van verandering!!!) en aura foto's gemaakt. Gek genoeg had bijna iedereen de zelfde hoofdkleur: rood - dynamisch volgens de uitleg. Gezellig en een beetje gek.

 

 

   

 

De Heren

Nadat de bruidegom onderschept was, gingen de heren richting Aalsmeer om te paintballen. Een groot succes, waarbij de diverse personen aardig bont en blauw werden geschoten.

   

 

Gezamenlijk

Uiteindelijk kwamen de beide partijen tezamen in Claus in Hoofddorp, waar een aantal bowlingbanen gereserveerd waren. Met name voor de heren was dit toch wel een heel sportieve dag geworden.

   

   

Na het bowlen een gezellig etentje met "spetterend" toetje en - voor de romantici onder ons - een dansje op de dansvloer.

   

   

   

 


Voorbereiding Homepage Huwelijk Stadhuis

© J.A. Borkhuis & P.F. Willems, 2002 - 2004